
وقتی خبر تشکیل هشتاد و سومین نماز جمعه اصفهان منتشر شده آن هم در روستای شهید پرور کفران دلها پر از شور و شعف شد . برای نمونه به این آدرس مراجعه فرمایید : اصفهان شرق
در ابتداء امر مردم شور ویژهای داشتند برای شرکت در نماز جمعه، در این حد که مسجد بازار کفران که مسجدی چند هزار نفری میباشد مملو از جمعیت میشد و اگر نمازگذاری کمی دیر میآمد امکان داشت که جا گیرش نیاید ... چنین نماز جمعهای در روستایی برگذار میشد که جمعیت آن به زور احتساب مهاجران به ۳هزار الی ۳هزار و نیم میرسید ...البته این خیل نماز گذاران از روستاهای اطراف نیز متشکل میشد.
ولی متاسفانه بعد از گذشت یکسال و اندی از اولین نماز جمعهمان، البته اولین نماز جمعه در دور دوم و در این چند ساله وگرنه در سال های قبل مرحوم آیت الله قدیری اقامهی نماز جمعه در روستایمان را بر عهده داشتند ، حال که نگاه میکنیم به این اوضاع نماز جمعه احساس میشود که چه ظرفیت بزرگی بود که در حال از دست رفتن است... این را من از خود در نمیآورم شور و شوق و جمعیت و آماری که همگی شما با چشم خود میتوانید ببینید نشان میدهد ... و این ظرفیت همچنان روبه افول است.... این کوچکترین از مسئولان عزیز تقاضای عاجزانه دارم که به فکر باشند و جلو این ظرفیت سوزی عظیم را بگیرند ... والله مدیون هستند کسانی که مسئولند ودست به کار نمیشوند.
در ادامه تصاویری چند از اولین روز نماز جمعه در روستای عزیزمان می باشد.
همچنین رهنمودهایی از رهبر معظم انقلاب برای نماز جمعهای بهتر
سلام هم روستاییهای عزیزم ...
اولا معذرت خواهی به خاطر این مدت که نبودم.
وبعد از آن خبر خوشحال کنند که تصمیم گرفتم یک از این وب گرد گیری کنم تا شما ها بیایید و با نظراتتون مایه دل گرمی ما بشید ...
و مورد آخر هم یه سوال داشتم که امیدوارم مطالبه و سوال شما کفرانی های عزیز هم قرار بگیره ....
این که این کار کاندیداهای شورا ها چه معنایی داشت ؟؟ اینی که یک باره این تعداد زیاد از اونها انصراف بدند ؟؟؟؟؟
اگه کسی از اونها انیجا هست لطفا یه جوابی به ما بده !!!
آرا نهایی پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی کفران
آقای محمدسراجی۸۴۶ رای
آقای محسن خواجه۵۴۵ رای
آقای هادی طاهری۵۳۷ رای
قای محمد قدیری۴۸۸ رای
آقای حسین دری۴۵۵ رای
——-
آقای ابوالفضل طاهری۳۰۸ رای
منبع : kafran.ir
به گزارش برنا از اصفهان دهیار کفران با اعلام این خبر گفت: به کمک خیرین و اهالی روستا و مشارکت دهیاری کفران خانه عالم مسجد جامع کفران که به نام بیت الزهرا(س)نامگذاری شده بود در ولادت امام حسن مجتبی(ع)با حضور امام جمعه کفران وآیت الله صالحی تبار و جمعی از روحانیون و مسئولین محلی و مردم کفران افتتاح و به بهره برداری رسید.
علی اسماعیلی افزود :درسال گذشته نیز اولین خانه عالم روستا برای روحانی مسجد بازار کفران به بهره برداری رسید و این دومین خانه عالم کفران می باشد.
وی با بیان اینکه مردم کفران خصوصیات مذهبی و فرهنگی بارزی دارند ادامه داد: کفران دارای علما و روحانیون سرشناس بوده و هست و تنها روستائی در کشور است که نماز جمعه درآن برگزار می شود.
دهیار کفران با اشاره به اینکه نماز جماعت سه وعده در مساجد این روستا برگزار می شود گفت: از خیرین و همه کسانی که در ساخت این خانه و همه اماکن عمومی در روستای کفران کمک کردند قدردانی و تشکر می کنم.
به گزارش برنا از اصفهان علی اسماعیلی ادامه داد:روز گذشته سه دانش آموز سواربر دودستگاه موتور ازمسیرخلاف فارفان درحال سبقت از یکدیگر بودند که بدلیل تخلف ونداشتن دیدکافی ناگهان با وانت باری که از کفران به فارفان درحال دورزدن بود مواجه ودرحین فرارازدوطرف با وانت برخورد کردند.
وی افزود: گرچه اهمال کاری موتورسواران باعث حادثه شده است ولی افرادی که درراه احداث فلکه تنها به منافع شخصی خود توجه کرده ومنافع عمومی را فدای خواسته های خود می کنند به این تصادفات توجه کنند.
دهیار کفران خاطرنشان کرد: خداراشکر این حادثه تلفات جانی نداشت ولی به راستی تاکی وچه کسانی باید تاوان سوء مدیریت ویامنفعت طلبی عده ایی قلیل رابپردازند.
علی اسماعیلی درپایان گفت: اجرای طرح فلکه کفران - فارفان بیش ازیک سال است که شروع شده ولی بعلت عدم همکاری مالکین و اهمال کاری اداره راه وشهرسازی نیمه تمام مانده وحتی پایه های برق در قسمت غرب محل احداث فلکه ،باسهل انگاری اداره راه وشهرسازی واداره برق منطقه بن رود رها و باعث خطرات بسیارزیادترافیکی شده است.
گفتنی است دراین حادثه که برای چندمین بارپیاپی درطول سالهای گذشته رخ می دهد 2دانش آموز مجروح شدند که با اورژانس به بیمارستان منتقل شدند. لازم به ذکراست اورژانس نیز به علت مسافت زیاد و بیش از یک ساعت طول کشید تابه محل حادثه برسد.
در راستای تحقق منویات حضرت اقا مردم کفران دست به کار شدند .
ایجاد نمایشگاه فرش های دستباف خود روستا توسط خود مردم عزیز روستا با کمکم دوستا طرح همنت روستا.
حرکت به سمت اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی.
برپایی این نمایشگاه امید مردم را زنده می کند.
به این امید که در سراسر این مملکت گوش به حرف حضرت آقاباشیم.
آیت الله شیخ علی قدیری کفرانی
📝به مناسب 23 دی ماه سالگرد ارتحال حضرت آیةالله شیخ علی قدیری کفرانی (ره)📝
🔍حضرت آیةالله علی قدیری کفرانی (مدرس) از علمای معروف اصفهان که سال 1290 هجری شمسی متولد و سالهای متمادی درحوزههای علمیه قم و نجف و اصفهان و کرمانشاه به تدریس اشتغال داشته و عمر شریف خویش را در تحصیل و تدریس و تربیت شاگردانی همچون آیةالله دکتر بهشتی گذرانیده و در اوائل نهضت جزء یاران امام خمینی(ره) محسوب میشدند و مسئول استفتائات آن حضرت بودند. ایشان بعد از رحلت آیةالله العظمی بروجردی(ره) به ترویج مرجعیت امام خمینی(ره) پرداختند و تا آخر عمر شریف خویش تبعیت و اطاعت از آنحضرت را واجب میدانستند. و پس از عمری تلاش و مجاهدت در راه خدا در 12جمادیالاولی 1407 (هـ.ق) مصادف با 23 دی ماه 1365 (هـ.ش) دارفانی را وداع گفتند و در جوار حرم حضرت فاطمه معصومه(س) در قم آرمیدند.(در حال حاضر مزار ایشان همان دفتر نیروی انتظامی در حرم حضرت معصومه می باشد. صحن عتیق). از باقیات الصالحات آن عالم ربانی فرزند بزرگوار ایشان حضرت آیت الله حاج شیخ محمدحسن قدیری ره بودند که ایشان نیز با تلاش و مجاهدت راه پدر را ادامه دادند و از یاران صدیق اسلام، انقلاب و شخص حضرت امام (ره) بودند. خالی از لطف نیست که متن نامه حضرت امام خمینی (ره) درباره آیة
الله علی قدیری (ره) در این جا ذکر شود.
🔍🔍🔍متن نامه حضرت امام خمینی (ره) درباره آیه الله علی قدیری (ره)🔍🔍🔍🔍
بسم الله الرحمن الرحیم
خدمت حضرات اعلام و افاضل کرام اصفهان دامت افاضاتهم و ایدهم الله تعالی مرقوم محترم آقایان که راجع بجناب مستطاب حجه الاسلام آقای قدیری دامت برکاته مرقوم شده بود واصل از حسن نیت آقایان و ابراز اشتیاق بتحصیل علم و تجلیل از عالم تشکر مینمایم جناب معظمله که سوابق ممتده در حوزههای علمیه داشتهاند و بکمالات علمیه و عملیه و اخلاقیه موصوف میباشند درخور هر نحو تجلیل و تمجید میباشند و خود آقایان با اعیان مراتب تقوی و علم ایشان را میبینند و احتیاج بتوصیف حقیر ندارد از جناب ایشان تقاضا نمودم که تقاضای حضرات آقایان افاضل ایدهم الله تعالی را بپذیرند امید است قدردانی اهالی محترم اصفهان و خصوص افاضل و علماء اعلام از ایشان موجب رضایت ایشان و حقیر را فراهم نماید.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی
23 شعبانالمعظم سال1385قمری
منبع
📢📢فرهنگ و بصیرت با محوریت فرهنگ و تاریخ روستای کفران در
کانال فرهنگی بصیرتی شهدای کفران
https://telegram.meshohadeykafran
به نام خدا
سلام؛
یادش بخیر عجب دعا ندبه هایی در امامزاده کفران برگذار می شد .
تو منطقه تک بود .
ولی حیف از شور افتاد ، ......
اصل تصاویر در ادامه است . مشاهده فرمایید .
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
تصاویری از عاشورای سال های گذشته را می توانید در ادامه مشاهده کنید و یاد کنید از آنانی که میانمان بودند و حال نیستند .
به این فکر کنید که شاید امسال آخرین عاشورایتان باشد !!!!!! پس خوب برای ارباب مایه بگذارید .
التماس دعا فراوان
بسمه رب الحسین
سلام ، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین ،
به مناسبت ایام عزاداری چند تصویری از عزاداری های گذشته مردم حسینی کفران برایتان گذاشتم که با شور بیشتری در عزاداری ها شرکت کنید .
التماس دعا
بسمه رب الشهداء
سلام
کسانی که شهید محسن دری را نمیشناختند حتمآ مطالعه کنند...
شهید سروان محسن دری کفرانی در سقوط هواپیمای ایران ۱۴۰ سپاهانایر به مقصد تهران-طبس در تاریخ ۱۹ مرداد ۹۳ به شهادت رسید ند و پیکر پاکش در روستای کفران به خاک سپرده شد. در حالی که همه مسافران هواپیما دچار سوختگی بالایی شده و جهت تشخیص هویت نیاز به آزمایش DNA داشتند، پیکر پاک شهید محسن دری سالم ماند تا تجلی روح معنوی این مرد عاشق اهل بیت باشد. انگار مهر شهادت سروان محسن دری قبل از پرواز به تایید سالار شهیدان رسیده بود و همه ی زندگی محسن را رنگ خدایی می کرد. پیکر شهیدی که در آتش سقوط هواپیما سالم ماند اولین روز فروردین سال ۵۸ اوایل پیروزی انقلاب اسلامی نوزادی در روستای کفران بن رود متولد شد و آنروز کسی نمی دانست نوزادی که نامش را محسن گذاشتند امروز تیتر یک زندگی شهدای اخبار شهریور ماه می شود. محسن فرزند پنجم خانواده مذهبی دری بود و دوران تحصیلش را تا مقطع راهنمایی در روستای کفران و دبیرستان را در روستای فارفان گذراند. دوران کودکی محسن در زمان حماسه ی دفاع مقدس رقم خورد، زمانی که ۸ شهید از خانواده فدای رهبر و نظام شدند و برایش جا افتاد که می بایست راه را مشخص کند تا اسمانی شود. او فرزند روستا بود و به مانند اکثر دوستان در کنار درس در شغل کشاورزی کمک حال پدر بود. تحصیل شهید: همزمان با دانشکده افسری در رشته ی مدیریت دولتی پیام نور کوهپایه قبول شد ولی با ۲ ترم دانشگاه را رها کرده و کامل وقت خود را در دانشکده افسری گذاشت. محسن در سال ۹۰ در کنکور سراسری در رشته ی الهیات خوانسار قبول شد ولی به علت مسافت درس به نایین رفت و در دانشگاه پیام نور رشته ی علوم سیاسی تحصیل کرد. او ترم چهارم دانشگاه بود که به آسمان رفت و سیاست درس را به درستی در کران آسمان درک کرد. دوران مسئولیت: دانشکده که تمام شد به عضویت یگان حفاظت فرودگاه شهید بهشتی اصفهان درآمد و در مسئولیت هایی همچون مجموعه نمایندگی ولی فقیه سپاه فرودگاه، حفاظت فرودگاه و امنیت پرواز خدمت کرد. دوست شهید می گفت: مسئولیت های مهمی به محسن پیشنهاد می شد ولی شخصا می گفت که اهل مقام نیست زیرا او از ابتدا بسیجی وار تربیت شده بود. محسن دری درگیری پژاک به صورت داوطلبانه به کردستان رفت و خانواده از حضور او در کردستان خبر نداشتند زیرا او کارهای خیر را فقط برای خدا انجام می داد. سفر مشهد: آخرین سفر محسن به مشهد بود، یک روز قبل از شهادتش از مشهد بازگشت و همانطور که از امام هشتم خواست به آرزوی دیرینش شهادت برسد . مراسم سالروز شهادت این شهید والا مقام در روستای کفران و در آخرین پنج شنبه مرداد ماه ۱۳۹۴ برگزار شد.
|
کشف اسکلت انسانهای پیش از تاریخ در کفران :
نخستین شواهد زندگی پیش از تاریخ در استان اصفهان با کشف
سه اسکلت در نزدیکی باتلاق گاوخونی به دست آمد
این اسکلتها زیر خانههایشان دفن شده بودند
کاوش های باستان شناسی در تپه کپنده اصفهان و در نزدیکی باتلاق گاو خونی منجر به کشف سه اسکلت متعلق به انسان های پیش از تاریخ شد «فریبا سعیدی»، سرپرست هیات باستان شناسی تپه کپنده در این باره به میراث خبر گفت: «یافته های باستان شناسی از این تپه پیش از تاریخی شامل 3 گور متعلق به دو مرد و یک زن می شود که به صورت درون مسکونی و زیر خانه محل زندگی شان دفن شده بودند به گفته وی تدفین ها به صورت طاق باز بوده و همراه اسکلت ها ظروف سفالی و یک آویز و دستبند مفرغی نیز کشف شده است نخستین اسکلت در این تپه متعلق به یک مرد است که به صورت جنینی زیر یک اجاق خوراک پزی در حالی که آویز مفرغی نیز بر گردن وی بوده کشف شده است این اسکلت به علت سالم بودن توسط هیات باستان شناسی بلوکه و همراه اشیاء قبر به اصفهان فرستاده شده است تا مطالعات بیشتری روی آن انجام شود سعیدی در باره وضعیت معیشتی ساکنان پیش از تاریخی این تپه به میراث خبر گفت: «شواهد باستان شناسی نشان می دهد اقوام ساکن در این تپه اواخر هزاه چهارم و اوایل هزاره سوم پیش از میلاد در این منطقه زندگی می کردند که اغلب کشاورز و دامدار بوده اند. ما از طریق شناور سازی خاک شواهد بی شماری استخوان حیوانی و دانه های خوراکی پیدا کرده ایم که برای انجام آزمایش های گیاه باستان شناسی و جانور باستان شناسی جمع آوری شده است از جمله مهمترین یافته های باستان شناسی در تپه پیش از تاریخی کپنده کشف مقادیر قابل توجهی ژتون است که در دوران پیش از تاریخی برای تجارت مورد استفاده قرار می گرفته است. باستان شناسان گمان می کنند اقوام ساکن در این تپه حدود 6 هزار سال پیش با نقاط دیگر هم جوار خود در تجارت و داد و ستد بوده اند سعیدی در خصوص کشف معماری در این تپه باستانی گفت: «شواهد نشان می دهد مکان استقرار به دست آمده متعلق به بناهای خشتی با خشت های قالب گرفته شده است و به دست آوردن اطلاعات باستان شناسی منوط به کاوش های بیشتر در بخش استقراری تپه است وی در مورد یکی از اسکلت های کشف شده گفت: «یکی از اسکلت های کشف شده متعلق به مردی است که در کنار کوره سفال گری خود به خاک سپرده شده است. شواهد باستان شناسی و بقایای خاکستر نشان می دهد که کوره وی پس از مرگ نیز به کار خود ادامه داده است تپه کپنده در 85 کیلومتر اصفهان و در نزدیکی باتلاق گاو خونی واقع شده است. کاوش در این تپه به درخواست پژوهشکده باستان شناسی و بر اساس مطالعات دکتر "احمد صالحی"، استاد دانشگاه هنر انجام گرفته است نختستین بررسی ها در این تپه باستانی که سال گذشته انجام گرفت نشان داد که تپه کپنده متعلق به دوره آغاز شهر نشینی است و به همین منظور کاوش های باستان شناسی در آن از اواسط اسفند ماه سال گذشته آغاز و تا 30 فروردین سال جاری ادامه دارد باستان شناسان در تلاشند تا ارتباط ساکنان این تپه باستانی را با دیگر تپه های هم دوره شناسایی کنند در حال حاضر سطح این تپه به منظور ساخت زمین فوتبال تسطیح شده و باستان شناسان روی این تپه تاریخی به رغم برهم خوردن لایه های تاریخی ، شواهدی از عصر آهن پیدا کرده اند
منبع :میراث خبر آذر 88
بنابر سرشماری مرکز آمار ایران، جمعیت بخش بن رود شهرستان اصفهان در سال ۱۳۸۵ برابر با ۲۶۲۹۹ نفر بوده است .
تنها شهر بخش شهر ورزنه می باشد .
دهستان کفران از روستاهای پرجمعیت بن رود به شمار میرود. کفران که در زبان محلی به آن «کِیرون» نیز میگویند، دارای قدمتی طولانی و تاریخی کهن است. مردم این روستا به زبان ویژهای سخن میگویند که ریشه در زبان پهلوی داشته و منطقه وسیعی از اصفهان را شامل میشده است. این زبان نزدیکی زیادی به زبان کلیمیان اصفهان دارد.
معنی کلمه بنرود :
بن به معني بيخ، بنياد و پايان چيزي انتها می باشد .
رود هم که همان رودخانه با جوی می باشد .
و به دليل قرار گرفتن منطقه بنرود در انتهاي رودخانه زاينده رود بنرود نام گرفته شده است.
عکس مراسم سینه زنی در روز چهارشنبه مورخ 91/6/22
هیئت محبان تکیه حضرت ابوالفضل (ع) روستای کفران
منبع : کفران تعزیه
بسمه رب الشداء
از تربت عاشقان فغان آمده است **** این کیست که بی نام نشان آمده است
تشیع جنازه ی شهدای گمنام که قرار است در شهر هرند دفن شوند وبه خاک سپرده شوند در کفران هم برگزار می شود .
این تشیع جنازه راس ساعت ٤:٣٠ رسمی بعد از ظهر از لب چهار راه کفران {درب بهداری} تا گلزار شهدا ادامه دارد ، لذا از مردم شهید پرورر کفران تقاضا داریم تا شرکت پرشور خود در این تشیع جنازه خود و شهدای کفران را سر افراز کنند.
قرار ما : امروز جمعه 1391/3/26 زمان : راس ساعت 4:30 رسمی مکان : لب چهار راه کفران
باتو همیشه عین و شین قاف می کنم کعبه ای دوباره شو من هم طواف می کنم
مثل شمع عشق م یشوزم برای زندگی بی بهانه با خودم ، هی اعتکاف می کنم
با عرض سلام خدمت شما همشهری های عزیز !
امیدوارمن در سلامتی کامل به سر ببرید و خوش و خرم باشید به ایام اعتکاف ماه رجب نزدیک می شوم ، این ماه که خود ماه فضیلت است اعتکاف در این ماه خود جای دیگر دارد !
خوشبختان هرساله مراسم اعتکاف در کفران برگذار می باشد و با استقبال ویژه ای روبرو می شود که این مایه افتخار ما کفرانی ها می شه و این اعتکاف هم که در راه است نیاز مند یک استقبال ویژه هست که از شما تقاضا داریم باشرکت در آن موجب فخر ما و خود شوید.
برای شرکت و حضور داشتن در اعتکاف می توانید بعداز نماز به مسجد بازار کفران مراجعه کنید !
دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۳۸
بازديد مديريتي اين هفته از مركز بهداشتي درماني کفران و خانههاي بهداشتي تحت پوشش این مرکز در تاريخ دوشنبه 07/03/91 انجام گرفت در اين بازديد كه با حضور معاونت بهداشتي مركز و كليه مسئولان واحدهاي ستادي صورت گرفت ضمن تشكر از اقدامات صورت گرفته در خصوص مشكلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.ومقررگردید فیدبک بازدید به مرکز ارسال واقدامات لازم در خصوص موارد ذکر شده صورت پذیرد.
با سلام
این بارش یعنی بارش تگر هایی به اندازه توپ پینگ پنگ (به قطر 10 سانت) باعث شگفت و تعجب بسیار مردم کفران شد !!
برای دیدن تصویر در اندازه واقعی بر روی آن کلیک کنید.
این بارش تا به حال بی سابقه بوده و این حادثه بسیاری از مردم و به ویژه کشاورزان را با مشکل روبه رو کرده; شیشه های نور گیر ها همگی شکسته شده ، هرچند که این یک رحمت الهی است و باید شکر گذار باشیم اما به نظر می رسد به محصولات کشاورزان آسیب جدی رسانده و متاسفانه ما تصاویر زیادی و با کیفیتی از این پدیده و این بارش عجیب نداریم و همین چند عکس را هم که می بینید از طرف دوست و همشهری های ارسال شده که جای تقدیر دارد!
از شما دوست عزیز هم تقاضا داریم که در صورت داشتن تصاویری از این بارش برای ارسال کنید تا در سایت کفران سی تی قرار گیرد.
دیگر عکس های ارسال شده در ادامه قرار دارد
راه های ارتباطی با کفران:
1- اصفهان - فلکه بزرگمهر - بیمارستان چمران - سه راه پینارت - دستجاء - شاتور - اژیه - کفران 105 کیلومتر- آسفالت
2- اصفهان - پارک آبشار - دشتی - زیار- برسیان -شاتور - اژیه - کفران 109 کیلومتر - آسفالت
3- اصفهان – خیابان جی – کوهپایه – هرند – قورتان –کفران 110 کیلومتر- آسفالت
4- اصفهان – خیابان جی – کوهپایه – هرند- اژیه – کفران 120 کیلومتر- آسفالت
5- شهرضا –کیلومتر 14 جاده شهرضا اصفهان – پرزان – محمد آباد – نیک آباد – اژیه – کفران 108 کیلومتر- آسفالت
6- نائین – کیلومتر 33 جاده نائین اصفهان – ورزنه-کفران 87 کیلومتر- آسفالت
7- بزرگراه اصفهان شیراز – ایزدخواست – امین آباد- الله آباد – رامشه – حسن آباد جرقویه – ورزنه-کفران 180 کیلومتر - آسفالت
8- یزد – فولا الیاژی – خضر آباد – ندوشن – قلعه خرگوشی – تالاب گاوخونی – ورزنه-کفران 210 کیلومتر (جاده خاکی و در دست مطالعه و احداث مسیر تاریخی جاده ابریشم)
سلام
امید وارم که روزهای خوبی را سپری کرده باشید و در ادامه هم روز های خوبی داشته باشید.
سرتون را درد نیارم برم سر اصل مطلب من قست دارم قسمت شهدا را تا حد امکان تکمیل کنم برای همین از شما دوست عزیز درخواست کمک دارم .
شما می توانید مطالب را که در مورد وصیتنامه ، خاطرات ، تصاویر و عکس ، دل نوشته و ... از شهدای کفران را برای ما ارسال کنید تا با نام خودتون تو سایت قرار بگیره. البته برای ارسال عکس و کلیپ ابتدا باید آن را آپلود کنید که شما می توانید از این آدرس (http://picofile.com/)آن را آپلود کرده و آدرس آن را در اختیار ما قرار دهید.
برای ارسال مطلب می توانید از منو بالای سایت گزینه "ارسال مطلب" را انتخاب کنید ویا از اینجا (http://kafrancity.rozblog.com/page/send)مطلب را ارسال کنید
یااینکه در نظرات قرار دهید
ویا اینکه با عضویت در وب به طور مستقیم پست در سایت قرار دهید.